Олів’є з яловичиною

  • Вигляд
    4


1 год. 20 хв.

4 порції

Домашнє олів’є добре своєю універсальністю. Інгредієнти можна легко забирати, додавати або замінювати схожими. Наприклад, такий варіант з яловичиною точно сподобається всім любителям нормального м’яса замість ковбаси.

складові

  • Яловичина –
    300 г
  • Морква –
    2 штуки
  • Картопля –
    2 штуки
  • Яйця курячі
    4 штуки
  • Зелений горошок –
    200 г
  • Цибуля фіолетова –
    1 штука
  • Мариновані огірки –
    2 штуки
  • Майонез –
    75 г
  • Сметана –
    75 г
  • Гірчиця –
    1 ч. л.

Покроковий рецепт приготування

Відваріть яловичину, картоплю, моркву та яйця до готовності окремо один від одного.

Дайте всьому охолонути і наріжте олив’є інгредієнти невеликим кубиком.

Додати горошок і за бажанням – зелень.

Для заправки змішайте сметану, гірчицю та майонез.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]